KAFFEE projekt elektronikus felhasználói segédlet és projekt tájékoztató

h k s c p s v
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 

e-szolgáltatások

Üdvözöljük honlapunkon

Szabóné Zakó Krisztina

Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt intézményünk valamennyi dolgozója és a magam nevében. Intézményünk 1980 óta működik és 2000-ben, a Millennium évében, Móricz Zsigmond nevét vette fel. A névválasztást az motiválta, hogy az író élete, küzdelme és sikerei abban a világban gyökereznek, ahol a szegénység az esélyek, a lehetőségek számára erős korlátot is jelentett. Móricz Zsigmond kitartása, tehetsége és hite lehetővé tették számára a hátrányok legyőzését, és az író élete példát ad arra is, hogy a hátrányok vállalhatók, leküzdhetők.

Olyan iskolát szeretnénk, ahol jó gyereknek lenni!

Nekünk a sajátos nevelési igényű, tanulásban, értelmileg akadályozott, súlyosan fogyatékos, autizmussal élő gyermekeket nevelő, oktató közoktatási intézményben dolgozó pedagógusoknak, egy igen  nehéz életszakasz után kell reményt, bizalmat, hitet kelteni, fejlődési lehetőséget mutatni a szülőnek és gyermeknek. Hisszük, hogy nevelésünk, tanításunk eredményeképpen sikerül a gyermekekben rejlő képességeket kibontakoztatni, aminek következtében ők is képesek lesznek minél teljesebb és önállóbb életre.

 Az intézmény olyan többcélú, köznevelési intézmény, amelyben a sajátos nevelési igényű tanulók óvodai nevelése,  fejlesztő nevelés – oktatásban való ellátása, általános iskolai, szakiskolai, készségfejlesztő iskolai képzése folyik. Tanulóink számára  kollégiumi ellátást tudunk biztosítani. Fontos feladat számunkra, hogy a lenti járás köznevelési intézményeiben integráltan tanuló sajátos nevelési igényű gyerekeket fejlesztésének segítése utazó gyógypedagógusi hálózatunk működtetésével.

Köszönöm megtisztelő érdeklődését, kérem tekintse meg honlapunkat!

Szabóné Zakó Krisztina
intézményvezető

Szerzői jog © 2013. Minden Jog Fenntartva.